1η Ανακοίνωση (πρόσκληση ενδιαφέροντος)

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει το 2ο Συνέδριο Εκπαιδευτικών Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα:

«ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του Δήμου Φλώρινας και θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Χρόνος και χώρος διεξαγωγής του Συνεδρίου
Οι εργασίες του Συνεδρίου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στις 26 και 27 Μαΐου 2017 στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας.

Αρχικός σχεδιασμός του Συνεδρίου
Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος 2 ως 3 κεντρικές ομιλίες από προσκεκλημένους ομιλητές, Ειδικούς επιστήμονες, μέλη Δ.Ε.Π. Α.Ε.Ι., Σχολικούς Συμβούλους, μέλη Π.Ο.Δ.Π., Εκπαιδευτικούς, κ.ά., και στο δεύτερο μέρος θα ακολουθεί η παρουσίαση των εργασιών με τη μορφή εισηγήσεων ή εργαστηρίων σε μικρό αριθμό εκπαιδευτικών. Να σημειωθεί ότι το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό και θα μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

Στο Συνέδριο θα περιλαμβάνονται:

  • Κεντρικές ομιλίες
  • Παράλληλες θεματικές συνεδρίες με προφορικές ανακοινώσεις
  • Αναρτημένες ανακοινώσεις (posters)
  • Εργαστήρια

Τα πρακτικά του Συνεδρίου θα δημοσιευθούν ηλεκτρονικά με ευθύνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Δυτικής Μακεδονίας τον Ιούλιο του 2017, σύμφωνα με οδηγίες που θα ανακοινωθούν ακολούθως.

Επικοινωνία
Πληροφορίες: κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά, e-mail: omousiou@sch.gr, κ. Θεανώ Βλάχου, e-mail: thevlachou@sch.gr

Δείτε εδώ το πλήρες σώμα της 1ης πρόσκλησης (ανακοίνωσης)

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Μακεδονίας

Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος